Wat kun je verwachten als je lid bent geworden?

Gefeliciteerd, je hebt de eerste stap gezet! Maar wat nu? Allereerst krijg je een activatielink gemaild waarbij je toegang krijgt tot de online community, de trainingsapp en de voedingsapp.

De Tita Trainingsapplicatie

is gesynchroniseerd met onze online community. In de app vind je een overzichtelijke kalender waar je jouw trainingsdag kunt bekijken. Hier kan jouw coach persoonlijke notities toevoegen en zie je precies de oefening uitgevoerd moeten worden op basis van video’s en aanwijzingen. Ook hier vind je jouw voortgang en verschillende challenges terug.

Personal training

De online community

De online community is vergelijkbaar met een besloten facebookgroep. In onze community vind je allerlei nuttige informatie op het gebied van voeding en training. Deze unieke content wordt door ons gemaakt en gepost. Je krijgt een eigen profiel waarbij je jouw gegevens nauwkeurig kunt bijhouden. Hierdoor kunnen wij en natuurlijk ook jijzelf je progressies in de gaten houden. Je kunt hier ook je persoonlijk schema bekijken, meedoen aan leuke challenges en jezelf vergelijken met andere leden.

  Aanmelden

  Kies hier je online coaching pakket
  4 weken online coaching8 weken online coaching16 weken online coaching8 weken online coaching

  Na de aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Tarieven:

  • 4 weken online coaching: 149 euro per maand
  • 8 weken online coaching : 129 euro per maand
  • 16 weken online coaching: 99 euro per maand
  • 24 weken online coaching: 89 euro per maand

  De food-app

  De food app is een applicatie op je telefoon waarmee je jouw voeding kunt tracken en loggen. Deze informatie wordt gesynchroniseerd met je coach, waardoor hij precies ziet wat je eet. Via deze food-app kan jouw coach maaltijden voor jou inplannen.

  Na de activatiemail krijg je twee vragenlijsten toegestuurd: een intake vragenlijst en een specifieke voedingsvragenlijst. Wanneer wij jouw gegevens hebben ontvangen, gaan we aan de slag met jouw persoonlijke plan. Wij maken een uitgebreide analyse van jouw levensstijl. Je baan, hobby’s, stressfactoren, routines, slechte gewoontes en voedingspatroon wordt grondig onder de loep genomen.

  Vervolgens houden we een goed gesprek via de telefoon, Skype of in persoon. Dit is geheel afhankelijk van jouw voorkeur en situatie. Het gesprek helpt ons om de volledige context te begrijpen.

  Uit onze analyses komt een trainingsprogramma en een maaltijdplan gerold. Deze behoor je dan een x aantal weken te volgen. Wij steunen je in het proces en plannen daarom elke dag vaste contactmomenten in met je coach om je voortgang te evalueren.

  Begrijp je iets niet aan het trainingsprogramma of ben je het niet met het voedingsschema eens? Dan zorgen wij ervoor dat je diezelfde dag nog geholpen wordt. Twijfel je over jouw techniek? Door ons al eerder genoemde videoanalyses geven we jou gericht advies op je uitvoering.

  Bij Tita Training zijn wij van mening wanneer je je levensstijl wilt verbeteren er veel meer moet gebeuren dan slechts een schema krijgen. Wij coachen jou om gemotiveerd te blijven en om definitieve veranderingen te bestendigen. Heb je interesse? Meld je nu aan!