Personal training

Personal training bij Tita Training is echt PERSONAL. Het is meer dan één op één trainen. Wij gaan samen aan de slag om jou dichter bij de beste versie van jezelf te brengen – ook na de training. Omdat iedereen verschillende kwaliteiten, verbeterpunten, doelen en behoeftes heeft, vinden wij het belangrijk om je goed te leren kennen. Wij analyseren jouw levensstijl tot in de puntjes en geven jou de juiste tools om slechte gewoontes definitief te veranderen.

Hoe ziet een training eruit?

De invulling van een training bij Tita Training is altijd maatwerk. Dit is helemaal afhankelijk van jouw situatie en behoeftes. Wel werken wij altijd volgens een fundamenteel stappenplan:

 1.     Gezellig bijpraten en progressies meten (1 x per week)
 2.     Warming-up
 3.     Techniek training
 4.     Kracht
 5.     Circuit en conditie
 6.     Cooling-down
Personal training

TARIEVEN

 • 10 trainingen: 79 euro per les
 • 16 trainingen: 65 euro per les
 • 20+ trainingen: 59 euro per les

Een personal training sessie duurt 60-75 minuten. Je koopt de trainingen in als credits. De credits zijn 6 maanden geldig (onbeperkt geldig bij blessures, ziekte etc). Tarieven zijn exclusief 9% btw.

Let op! Je dient minimaal 12 uur van tevoren de training te annuleren of te verzetten, anders zijn wij genoodzaakt de geboekte personal training in rekening te brengen. Overmacht kan altijd voorkomen, daarom krijg je per geboekt lessenpakket eenmalig de mogelijkheid kosteloos last minute te annuleren.

TARIEVEN: kort maar krachtig!

 • 10 trainingen: 59 euro per les
 • 16 trainingen: 50 euro per les
 • 20+trainingen: 45 euro per les

Een personal training sessie duurt 45 minuten. In overleg met de trainer kan je een afgesproken warming-up van 15 tot 20 minuten individueel uitvoeren,  Je koopt de trainingen in als credits. De credits zijn 6 maanden geldig (onbeperkt geldig bij blessures, ziekte etc) Tarieven zijn exclusief 9% btw.

Let op! Je dient minimaal 12 uur van tevoren de training te annuleren of te verzetten, anders zijn wij genoodzaakt de geboekte personal training in rekening te brengen. Overmacht kan altijd voorkomen, daarom krijg je per geboekt lessenpakket eenmalig de mogelijkheid kosteloos last minute te annuleren.

 

De voordelen

Ga voor een betere levenskwaliteit

Personal training draagt bij aan de kwaliteit van je leven. Een mooi strak lichaam en een topconditie is natuurlijk super om te hebben. Maar wil jij liever van die rugklachten tijdens je kantoorbaan af? Of geen schouderklachten meer hebben bij het klussen? Of wil jij simpelweg beter kunnen slapen, meer focus hebben en minder stress ervaren? Dit kan allemaal gerealiseerd worden bij Tita Training! Wij kijken zo specifiek mogelijk naar JOUW situatie. Wat heb je nodig om de beste versie van jezelf te worden, hoe ziet jouw dagelijks leven er nu uit en waarmee kunnen wij jou nog meer helpen? Allemaal vragen die wij tijdens personal training behandelen.

Training op maat

Bij Tita Training is een training op maat en aandacht voor de klant het allerbelangrijkst. Een personal trainingssessie duurt ongeveer 60 minuten. Het kan soms voorkomen dat je wat langer bezig bent, dit is afhankelijk van jouw trainingsdoelen en verbeterpunten. Een training die aansluit en focust op uw prioriteiten is het allerbelangrijkst.

Veilig en verantwoord trainen

Wij verwachten niet dat je elke training helemaal kapot moet gaan. Bij ons staat veilig en verantwoord trainen voorop. Onze coaches besteden daarom veel aandacht aan techniek en houding. Dit ter preventie van blessures.

Respectvol

Wij zijn niet van de militaire dienst. Onze coaches zullen niet tegen je schreeuwen of dwingen om dingen te doen die je niet wilt.

Plezier staat voorop

Wij zijn er 100% van overtuigd dat personal training een plezierige ervaring moet zijn. Zo houd je het langer vol en bereik je jouw doel sneller!