Boas

Boas, een 36-jarige Tielenaar, is vanaf 2013 werkzaam als fysiotherapeut, personal trainer, bootcamp instructeur en online coach. Bewegen en anderen laten bewegen staat centraal in zijn leven. Hij heeft de afgelopen jaren diploma’s en certificaten behaald in o.a. Fysiotherepaut HBO, sportopleiding CIOS Fitness trainer A&B, vechtsport en conditie trainer.

Boas kwam voor het eerst in aanraking met fitness in zijn tienerjaren. Zijn primaire doel was om zijn uiterlijk te verbeteren. Door te trainen wilde hij meer spiermassa kweken en zijn lichaamsvetpercentage verlagen. Hij ontdekte dat het regelmatig bezoeken van een sportschool ook positieve invloed had op andere delen van zijn leven. Om zijn doel te bereiken, moest hij namelijk zijn levensstijl aanpassen. Dit resulteerde in meer energie en minder stress.

“Een actief en gezond leven zorgt voor zelfvertrouwen, discipline en positieve gewoontes. Uiterlijk werd voor mij minder belangrijk en FIT worden belangrijker. Door de positieve veranderingen in mijn eigen leven, is het mijn missie geworden om de kwaliteit van leven voor andere mensen te verhogen.” – Boas

Ben je klaar voor een consult?

Boas houdt van een uitdaging

Hij heeft gevoetbald, gehockeyd en gebreakdancet  en doet tegenwoordig aan hardlopen, fitness en Crossfit. Hij is competitief ingesteld en heeft aan verschillende wedstrijden meegedaan, waaronder de Crossfit wedstrijd Lowlandsthrowdown (finale in 2013, 2014 en 2015, vergelijkbaar met Nederlandse kampioenschappen) en aan een Mens Physique wedstrijd (Bodyfit ChallengeCup in 2016, 2e plek behaald).

Dankzij een combinatie van zijn kennis, werkexpertise en ervaring als atleet heeft Boas het totaalpakket om jou te motiveren en te begeleiden om tot de beste versie van jezelf te komen. Langer termijn denken is key in deze aanpak. Daarbij gelooft Boas niet in “one-size fits all”, iedereen heeft namelijk andere valkuilen en verbeterpunten. Een persoonlijk plan met persoonlijke aandacht is daarom een essentiële stap naar succes. Boas houdt van uitdaging en is vastberaden om jou de tools en handvaten te geven die jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Heb jij al zin om te trainen? Neem contact op!

Boas met halters
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.